«Άγριες Μέλισσες»: Ο σκηνοθέτης και οι αδελφές Σταμίρη μιλούν για το φινάλε της σειράς – ΒΙΝΤΕΟ

Τι θα δούμε στο φινάλε της σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες; Θα υπάρξει τρίτη σεζόν; Ο Λευτέρης Χαρίτος και οι αδελφές Σταμίρη μοιράζονται ορισμένες πληροφορίες για το φινάλε της δεύτερης σεζόν. Μάλιστα αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο για την τρίτη.

Advertisement

Η Μαρία Κίτσου μας προειδοποιεί για το φινάλε της σεζόν στις Άγριες Μέλισσες.

Λευτέρης Χαρίτος: Πιστεύετε έχουμε ιστορία για τρίτη σεζόν;

Advertisement

Μαρία Κίτσου: Εγώ απ’ ότι ψυχανεμίζομαι και κάνοντας έτσι ένα δικό μου σπόιλερ, νομίζω ότι φέτος θα έρθουμε στη λύση του δράματος, δηλαδή θα αποκαλυφθούν τα πάντα. Νομίζω ότι θα γίνει χαμός, έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Διαβάζοντας τα σενάρια τώρα που μας έρχονται πολύ… μετρημένα πια, ένα ένα, θεωρώ ότι τα τελευταία επεισόδια δεν θα τα ξέρει άνθρωπος, θα μας κλείσουν στο στούντιο μια εβδομάδα…

Λευτέρης Χαρίτος: Εγώ έχω πει τι πρέπει να γίνει, το έχω πει στην παραγωγή, τους έχω οργανώσει εδώ και τρεις μήνες. Τους έχω πει ότι δεν πρέπει να μοιραστεί σε κανέναν, είναι κάτι που θα ξέρουν μόνο τρεις άνθρωποι, ενδεχομένως εσείς, οι περισσότεροι άλλοι ρόλοι θα το πάρουν την ίδια μέρα. Το έχω πει, να ξέρετε, για τα τελευταία 16 επεισόδια. Παρ’ όλα αυτά οι αντοχές σας για τρίτη σεζόν δεν απαντήθηκαν.

Advertisement

Μαρία Κίτσου: Ναι, δεν απαντήθηκαν.

Δανάη Μιχαλάκη: Εντάξει…

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement