Άκης Πετρετζίκης: Μάθαμε και το φύλο του μωρού! – Ποια είναι η κοπέλα του που θα τον κάνει πατέρα!


Η χθεσινή αποκάλυψη από την Soula Glamorous γέμισε πολύ κόσμο με χαμόγελα! Η είδησή ότι ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης θα γίνει σύντομα πατέρας, έκανε τους περισσότερους να χαρούν για τον αγαπημένο τηλεοπτικό σεφ!

Advertisement

Ο Άκης έχει κερδίσει με τον ευχάριστο χαρακτήρα του το κοινό και όλοι θέλουν να ξέρουν ότι είναι καλά όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική του ζωή. Και χθες ήταν η μέρα που ο κόσμος έμαθε τα καλύτερα για τα αισθηματικά του: όχι μόνο ότι έχει σχέση εδώ και καιρό, αλλά και ότι σύντομα θα αποκτήσουν παιδί!

Σήμερα, στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα μάθαμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το ζευγάρι. Καταρχήν ότι το κορίτσι του είναι νοσοκόμα , κατά δεύτερον ότι την γνώρισε μέσα από τα social media. Κι ακόμη ότι το ζευγάρι πριν λίγο καιρό, έψαχνε να βρει διαμέρισμα για να συγκατοικήσει, στην περιοχή της Γλυφάδας!

Advertisement

Πολύ απολαύσαμε όμως και τον τρόπο με τον οποίο ο Άκης επιβεβαίωσε την είδηση της Soula Glamorous και μας αποκάλυψε ότι το μωράκι που περιμένουν, είναι αγόρι! Ο σεφ δημοσίευσε μία φωτογραφία με έναν σεφ πιτσιρίκο, γράφοντας δίπλα: «Loading»!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement