Αλέξανδρος Καλπακίδης: Στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα περάσω δύσκολα

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τον Αλέξανδρο Καλπακίδη. Ο ηθοποιός μας αποκάλυψε στιγμές από τον δεύτερο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες που θα του μείνουν αξέχαστες, μίλησε για το συγκλονιστικό φινάλε που πραγματικά και ο ίδιος όταν το είδε ανατρίχιασε, για τα λόγια που του λέει η γυναίκα του κάθε φορά που βλέπει την σειρά αλλά και για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στον τρίτο κύκλο της σειράς αφού θα δούμε τους ήρωες στην περίοδο της χούντας και μάλιστα αποκάλυψε ποια στιγμή θα είναι η πιο δύσκολη για εκείνον.

Advertisement

«Έκλαψα πολύ με το φινάλε. Ειδικά στην σκηνή που φέρνουν στην πλατεία τα πτώματα της Ανέτ και του Μιλτιάδη κι ήταν η τελευταία σκηνή του Γιώργου, ήταν πολύ φορτισμένο αυτό το πράγμα. Καλά εγώ κλαίω με το παραμικρό, είμαι βλαμμένος. Βλέπω κάτι και συγκινούμαι. Για να αποφορτιστούμε, κάνουμε πλάκα. Ήταν σαν αποκολλάται κάτι, ένας χωρισμός. Πάντα όταν κάποιος κάνει μια καλή σκηνή στην σειρά και τον βλέπουμε οι υπόλοιποι, πάμε κι τον αγκαλιάζουμε ή του λέμε μπράβο. Η επιτυχία της σειράς οφείλεται και σε τέτοιου είδους ενέργειες. Δεν διαβάζω τα σενάρια και δεν ήξερα πως ακριβώς τελείωνε. Διαβάζω τις σκηνές μου και θέλω να ζήσω τις σκηνές μου, όπως ο τηλεθεατής.

Η έκπληξη ήταν τεράστια με την σκηνή της μάχης στις φωτιές ή με τον Λεωνίδα Κακούρη και την Κάτια Δανδουλάκη, ήταν σπαρακτική. Ο θάνατος της Κάτιας με το μάτι κολλημένο, πώς το έκανε αυτό τόση ώρα; Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά σε τόσο γρήγορους ρυθμούς. Έκλαψα πολύ στο φινάλε. Με έβλεπε η γυναίκα μου και μού έλεγε ρε εσύ εντάξει. Βέβαια η ίδια ήταν χειρότερα από εμένα. Το ομαδικό chat που έχουμε, παίρνει κάθε βράδυ φωτιά, ειδικά στα δυνατά επεισόδια γίνεται χαμός. Όλοι γράφουν πολύ. Η σειρά στον τρίτο κύκλο ξεκινά με την χούντα, ο ξάδερφος πάει εξορία, οπότε από όσο ξέρω, θα περάσω δύσκολα με αυτό».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement