Αλέξανδρος Βάρθης για Ψυχοκόρες: «Είμαστε στη φάση που η Νέλλα προσπαθεί να ανακαλύψει τί είναι ο Τάσος»

«Το ελεύθερο κανάλι είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία, οπότε περιμένουμε πώς και πώς να δούμε πώς το κοινό θα δεχτεί τη δουλειά μας» είπε στο HappyTv.gr ο Αλέξανδρος Βάρθης για τις Ψυχοκόρες που σύντομα θα προβληθούν στον ΑΝΤ1.

Advertisement

Η σχέση του Τάσου με τη Νέλλα θα έχει κάποια διαφορετική εξέλιξη; Θα αποκαλυφθεί κάτι άλλο που δεν έχουμε δει έως τώρα;

Σε σχέση με τη Νέλλα έχουν ήδη αποκαλυφθεί αρκετά. Είμαστε στη φάση που η Νέλλα προσπαθεί να ανακαλύψει τί είναι ο Τάσος, ο οποίος ξέρει να κρύβεται καλά, αλλά η επιμονή μιας γυναίκας πάντα αποκαλύπτει κάπως τα πράγματα. Σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις για αυτούς τους δύο, δεν ξέρω όμως για ποιον θα είναι θετικές και για ποιον αρνητικές.

Advertisement

Τα μηνύματα στο twitter κάθε φορά που βγαίνουν τα επεισόδια στον ΑΝΤ1+ είναι πάρα πολλά, φαντάζομαι τι έχει να γίνει τώρα που θα ξεκινήσει να προβάλλεται και στον ΑΝΤ1. Έχετε αγωνία γι’ αυτό που θα συμβεί;

Εννοείται πως έχουμε αγωνία και το συζητάμε με τους ηθοποιούς και με τους συντελεστές. Θέλουμε να δούμε τι ανταπόκριση θα έχει στο ευρύ κοινό, γιατί πράγματι ο ANT1+ έχει αποκτήσει πολλούς συνδρομητές από τη συγκεκριμένη σειρά. Το ελεύθερο κανάλι είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία, οπότε περιμένουμε πώς και πώς να δούμε πώς το κοινό θα δεχτεί τη δουλειά μας.

Advertisement

Οι πρόσφατες δουλειές σου είναι συμμετοχές σε σειρές εποχής. Αυτό προέκυψε τυχαία ή το επέλεξες;

Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία δύο – τρία χρόνια έχουν γίνει αρκετές σειρές εποχής, οπότε προέκυψε, δεν είναι κάτι που το κυνηγάω. Σίγουρα μου αρέσει, ειδικά αν η δουλειά είναι προσεγμένη και προφυλαγμένη από όλες τις ειδικότητες γύρω γύρω, βγαίνει και καλό το αποτέλεσμα. Έχει και μια γοητεία η σειρά εποχής. Έχω την αίσθηση ότι αυτό μάλλον θα σταματήσει, δηλαδή του χρόνου δεν ξέρω αν θα έχουμε σειρά εποχής, ή αν έχουμε, θα έχουμε μία. Δεν είναι στόχος μου όμως η σειρά εποχής, όχι.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement