ALPHA: Είστε έτοιμοι για… «Απόδραση» σε δώρα

Το πιο πετυχημένο παιχνίδι της τηλεόρασης, «Η Τέλεια Απόδραση», έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Στη παρουσίαση θα απολαύσουμε τον Χρήστο Φερεντίνο.

Advertisement

Μετά το «Deal», το κανάλι της Κάντζας, αποφάσισε να… εθίσει ακόμα περισσότερο το τηλεοπτικό του κοινό με ένα συναρπαστικό πρότζεκτ που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, σε όποια χώρα και αν έχει προβληθεί. Αυτό είναι «Η Τέλεια Απόδραση» και δεν θα θυμίσει σε τίποτα προηγούμενα τηλεπαιχνίδια του σταθμού. Το κανάλι αποφάσισε εξ αρχής, παρουσιαστής του νέου αυτού εγχειρήματος να είναι ο έμπειρος Χρήστος Φερεντίνος, καθώς η ιστορία έχει δείξει πως είναι ο μόνος παρουσιαστής που αντιλαμβάνεται την ψυχολογία των παικτών που έχει απέναντι του και μπορεί να τους κατευθύνει σωστά και με ψυχραιμία. Άρα, αν σκεφτεί κανείς πως ο καλύτερος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, θα παρουσιάσει το πιο πετυχημένο τηλεπαιχνίδι συνολικά 17 χωρών, ο Alpha, μοιάζει να έχει ήδη κάνει τη κίνηση… ματ!

ΤΟ… ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ

Advertisement

Ιδού τι θα συμβαίνει στο… χρυσό πλατό του καναλιού ή αλλιώς στο πλατό που θα μοιράζει δώρα χιλιάδων ευρώ σε κάθε επεισόδιο. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από δυο άτομα. Το ένα απαντάει στις ερωτήσεις του παρουσιαστή και το δεύτερο θα «μαζεύει» τα δώρα από το κλουβί. Τα πράγματα όμως δεν είναι όμως τόσο απλά όσο μπορεί να τα φαντάζεστε, καθώς για να μαζέψει ο ένας τα δώρα, θα πρέπει ο άλλος να έχει απαντήσει σωστά στη κάθε ερώτηση που θα ισούται με χρόνο μέσα στο κλουβί. Όσες περισσότερες σωστές ερωτήσεις έχουν, τόσο αυξάνεται ο χρόνος μέσα στο κλουβί ώστε να προλάβουν να πάρουν τα δώρα της αρεσκείας τους. Αξίζει να σημειώσουμε πως μέσα στο κλουβί οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν από ένα αυτοκίνητο έως ένα τζετ σκι, ηλεκτρικές συσκευές, ακόμα και γκάτζετ. Όπως τόνισε και ο παραγωγός του πρότζεκτ Νίκος Κοκλώνης, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… «Πιο εντυπωσιακό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Περισσότερα δώρα από ποτέ. Μεγαλύτερο σκηνικό από οποιοδήποτε άλλο show και μια μαγική ρόδα που θα λατρέψουν όλοι».  

Aυτή λοιπόν είναι η… Τέλεια Απόδραση! Κάντε τα δώρα δικά σας πριν να είναι αργά!

Advertisement

Το κορίτσι στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου θα είναι η Άννα Πρέλεβιτς.

Στο TV24 που κυκλοφορεί από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement