Alpha News: Μεγάλη έρευνα του Alpha για τις νέες ταυτότητες

Ο Alpha πάντα με κριτική ματιά και παρεμβατική τοποθέτηση αναδεικνύει τα θέματα που αφορούν τον πολίτη.  Ολόκληρη την εβδομάδα θα παρουσιάζεται μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων έρευνα για τις νέες ταυτότητες, φέρνοντας συνεχώς νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.

Advertisement

Πόσο “τυχαίες” είναι οι ουρές σε αστυνομικά τμήματα για ταυτότητες, πριν εκδοθούν οι νέες σύγχρονης τεχνολογίας; Ποιοι ενημέρωσαν σχετικά τους πολίτες και τι πρεσβεύουν; Τι λένε ειδικοί στον Alpha; Τι θέση παίρνουν κόμματα και φορείς; Υπάρχουν ομοιότητες με άλλα κινήματα όπως αυτά κατά του εμβολιασμού;

Θα φιλοξενηθούν όλες οι πλευρές, θα ερωτηθούν οι πρωταγωνιστές για τα κίνητρα και τις κινήσεις τους, θα ακουστούν οι απόψεις ειδικών, πολιτικών αναλυτών και όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή.

Advertisement

Ο Μιχάλης Αραμπατζόγλου παρουσίασε σχετικό ρεπορτάζ στο χθεσινό κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν καλέσματα στο διαδίκτυο που προτρέπουν τους πολίτες να σπεύσουν στα αστυνομικά τμήματα να ανανεώσουν τις ταυτότητές τους για να αποφύγουν τις νέες με το “τσιπάκι” και το ηλεκτρονικό φακέλωμα, καθώς και ότι διοργανώνονται συλλαλητήρια σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Μάλιστα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών εκτιμάται ότι κάποιοι ίσως επενδύσουν σε αυτό το ζήτημα ώστε να αποκομίσουν οφέλη στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Το δικό του σχόλιο για το θέμα έκανε ο πολιτικός αναλυτής Απόστολος Πιστόλας δίνοντας τα ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων πολιτών. Σύμφωνα με τον κ. Πιστόλα έχουν υψηλά επίπεδα αποφυγής αβεβαιότητας αντιδρώντας απέναντι σε κάθε αλλαγή και θεωρούν ότι το σύστημα είναι εναντίον τους.

Advertisement

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • ALPHA TV

Διαβάστε επίσης

Advertisement