Ανακοίνωσε on camera την αποχώρηση του από την εκπομπή “Super Κατερίνα”

Η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή “Super Κατερίνα” ολοκλήρωσε μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν στον Alpha αλλά ξεκίνησε να μετράει απώλειες όσον αφορά τα πρόσωπα. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανακοίνωσε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι Yes” και τη Σοφία Μανουσακίδου το τέλος της συνεργασίας αυτής.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως την ερχόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή ενώ απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη.

«Είναι μοναδικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ήταν μεγάλη μου τιμή που δούλεψα μαζί του. Τον αγαπώ ως φίλο, ως μπαμπά με την καλή έννοια. Έχω μέσα στην καρδιά μου την Κατερίνα, τον Θέμη, τον Νίκο Κοκλώνη και όλα τα παιδιά και ο Γκουντάρας. Αχ θα μου λείψεις Γκουνταράκο», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Τώρα που μιλάμε δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι αναλυτικά, επί της ουσίας. Δεν έχω μιλήσει με κανένα. Θα διαβάσετε και άλλα. Εγώ φεύγω, αποχωρώ με μια γενναιότητα, χωρίς να έχω κάνει καμία καβάτζα και ενώ ολοκλήρωσα, όποιος πιστεύω πως κάποιος κάτι μπορεί να μου προσφέρει, που να είναι εξέλιξη, μπορεί να το συζητήσω. Δεν έχω πιάσει όμως το άλλο κλαδί, αφήνοντας το συγκεκριμένο πίσω. Κάναμε πρωταθλητισμό, ήταν πολύ ωραία εμπειρία και το συναίσθημα», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement