Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του φίλου του και τα δάκρυα του παρουσιαστή στον αέρα του Alpha

«Δεν γίνεται όλα τα χρυσά παιδιά να γίνονται καυσόξυλα για τον χειμώνα και οι τοξικοί με διαφθορές να βασιλεύουν» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος φανερά συγκινημένος στον αέρα του Alpha μετά την εξομολόγηση του Γιώργου Καμπουρίδη για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Advertisement

Ο γνωστός τραγουδιστής και καλός φίλος του Ανδρέα Μικρούτσικου μίλησε στην Super Κατερίνα για την περιπέτεια που περνά τόσο με το σπίτι του, που κινδυνεύει με πλειστηριασμό, όσο και με την υγεία του.

«Είχα πάρει ένα δάνειο 25.000 δραχμές πριν 20 χρόνια. Έδωσα τα μισά και μετά λόγω κρίσης στη δουλειά μας ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Οι 12.500 έγιναν 28.000. Αυτή τη στιγμή είμαι σε απόγνωση» δηλώνει ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Advertisement

«Χθες το βράδυ ανεστάλη για μία εβδομάδα ο πλειστηριασμός που ήταν να γίνει στις 8 Φλεβάρη. Αυτή τη βδομάδα θα ξέρουμε τι λεφτά ζητάνε για να γίνει η ρύθμιση. Μέχρι στιγμής έχω μαζέψει 3.000 και 2.000 θα μου δώσει ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης, ο κύριος Χατζηδάκης. Κάνω προσπάθειες και περιμένω από τον κόσμο» αναφέρει ο τραγουδιστής.

«Πολλοί καλλιτέχνες, όπως κι εγώ, δε δουλεύαμε αυτή τη δεκαετία με την κρίση. Με μία σύνταξη των 690 ευρώ ίσα βάρκα ίσα γυαλό» τονίζει ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement