Άννα Κουρή: «Με στοίχειωσε ο ρόλος της Βάνας Δάνγκα στη σειρά του ΑΝΤ1»

Στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Κουρή. Η τηλεοπτική Βάνα Δάνγκα από τη σειρά του ΑΝΤ1 Μεν και Δεν σχολίασε και την εν λόγω μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία.

Advertisement

Όσα ανέφερε:

«Μέχρι τα 10 μου μεγάλωσα στο βελγικό Κονγκό, ήταν το ιδανικό μέρος για παιδική ηλικία, γιατί ήταν όλα τα σπίτια μονοκατοικίες, με κήπους. Οι γονείς μου πήγαν στο Κονγκό να δοκιμάσουν την τύχη τους, ο πατέρας μου ασχολιόταν με υφάσματα. Η μητέρα μου είναι 96 ετών και της αρέσουν οι περιπέτειες στα ταξίδια. Φέτος θέλουμε να κάνουμε μια κρουαζιέρα, να πάμε μέχρι Βενετία. Στη Βουδαπέστη, ήθελε να ανέβει σε αερόστατο», είπε αρχικά η Άννα Κουρή.

Advertisement

Η Άννα Κουρή είπε στη συνέχεια: «Έχω περάσει περιόδους ανεργίας, γιατί μου ζητούσαν τα ίδια πράγματα. Με στοίχειωσε ο ρόλος της Βάνας, στο μυαλό των παραγωγών ήμουν η Βάνα Δάνγκα για κάποιο λόγο. Οι κολλητοί μου από το χώρο είναι ο Στέλιος Μάινας, η Πέμη Ζούνη και η Σύλβια Δεληκούρα».

Κλείνοντας, η Άννα Κουρή είπε για την Τερέζ: «Στα γυρίσματα, όταν ο σκηνοθέτης έλεγε στοπ, πήγαινε στα καμαρίνια και καθόταν σε μια πολυθρόνα που τη θεωρούσε δική της. Νιώθω μια μεγάλη τρυφερότητα όταν τη βλέπω».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement