Αννίτα Πάνια σε Φαίη Σκορδά: «Δεν θα ερχόμουν στην εκπομπή αν με έπαιρνες εσύ ούτε αν με έπαιρνε ο Γιώργος…»

Εμφανίζεται σπάνια για να δώσει συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει γίνεται θέμα συζήτησης. Ο λόγος για την Αννίτα Πάνια η οποία εμφανίστηκε σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια του Open κάθισε απέναντι από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και απάντησε σε όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Advertisement

«Γιατί δίνω σήμερα συνέντευξη; Θα σας πω την αλήθεια. Σήμερα δίνω γιατί έρχομαι σε ένα πρωινό πρόγραμμα που βεβαίως μου είστε συμπαθείς και οι δύο, σέβομαι και τα χρόνια που δουλεύετε και γιατί αυτό το πρόγραμμα έχει αρχισυντάκτρια ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που είναι η Χρύσα Ζορκάδη», είπε η Αννίτα Πάνια.

«Είσαι δύσκολη. Εγώ αν σε έπαιρνα τηλέφωνο να έρθεις στην εκπομπή, δεν ξέρω τι θα μου έλεγες», είπε η Φαίη Σκορδά και η Αννίτα Πάνια απάντησε αυθόρμητα:

Advertisement

«Δεν θα ερχόμουν αν με έπαιρνες εσύ, για να είμαι ειλικρινής, ούτε αν με έπαιρνε ο Γιώργος και το λέω με ειλικρίνεια του σεβασμού προς εσένα γιατί ξέρω ότι είστε παιδιά ακομπλεξάριστα. Η Χρύσα είναι πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, έχω περάσει αρκετά χρόνια καλής τηλεόρασης. Την ίδια στιγμή είμαι εδώ που μου είστε συμπαθείς και οι δύο».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement