Ανθή Βούλγαρη: Συγκινεί για την περιπέτεια υγείας της – «Είπα στον σύζυγό μου ότι δεν θα με πειράξει αν θέλει να φύγει»

Στο Night Out του Θεοχάρη Ιωαννίδη μίλησε η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δύναμη που βρήκε μέσα από την πίστη ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα με την υγεία της. Η ίδια περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο το σοβαρό χειρουργείο αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι, την έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τη ζωή. Όπως τόνισε, όλο αυτό την έφερε πιο κοντά με τον σύζυγό της.

Advertisement

«Η πίστη μου γενικά με έχει βοηθήσει. Υπήρχαν στιγμές που είπα “γιατί σε εμένα, Θεέ μου;”. Και αμέσως μετά μετάνιωνα που το έλεγα γιατί ποια είμαι εγώ να μη μου συμβεί κάτι. Δεν μου επιτρέπεται πια να κλονιστεί η πίστη μου γιατί πέρασα κάτι πολύ δύσκολο με την υγεία μου. Με βοήθησε πολύ η πίστη μου, οπότε σε μένα δεν επιτρέπεται πια να μη πιστεύω. Ήταν ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα. Είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω και μοιράζομαι πράγματα, είναι σαν να απαλύνεται ο πόνος μου. Σαν να μου φεύγει ένα φορτίο» εξομολογήθηκε η Ανθή Βούλγαρη.

«Μπορεί να έλεγαν ότι το εκμεταλλεύομαι αλλά νομίζω πήρα τη σωστή απόφαση να το πω. Μέχρι σήμερα πολλοί μου στέλνουν μηνύματα. Δεν με αγγίζει, δεν με αφορά αν λένε ότι το είπα για να εκμεταλλευτώ το πρόβλημα της υγείας μου. Ο σύζυγός μου, μού στάθηκε πολύ. Δεν ήμασταν αρκετό καιρό μαζί, θα μπορούσε να μη το περάσει όλο αυτό. Ήμασταν 8 μήνες μαζί. Μου στάθηκε πολύ, με βοήθησε ψυχολογικά. Αυτή η περιπέτεια υγείας μας έδεσε περισσότερο. Του είπα ότι δεν θα με πειράξει αν θέλει να φύγει… Μπήκα λίγο στη θέση του, δεν ήξερα ακριβώς τα συναισθήματά του. Έμεινε εκεί. Λες ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα συμπορευτώ. Βλέπεις πως είναι και στις δύσκολες καταστάσεις» ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement