Αντώνης Καφετζόπουλος: Γι’ αυτό δεν έγινε η συνέχεια του «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έκανε χθες βράδυ μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, στο The 2Night Show. Μάλιστα βρέθηκε στην εκπομπή μαζί με τον επίσης ηθοποιό γιο του, Γιώργο.

Advertisement

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του σήριαλ «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή». Κι οι απαντήσεις που έδωσε ο ο Αντώνης Καφετζόπουλος προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση,

Όπως αποκάλυψε πριν χρόνια υπήρξε η ιδέα να αναβιώσουν το σήριαλ και να κάνουν το «Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά». Κάτι που δεν τον βρήκε καθόλου σύμφωνο. Είπε χαρακτηριστικά:

Advertisement

«Έγινε μια προσπάθεια όταν ζούσε ο μακαρίτης ο Καπώνης που είχε γράψει το original και σκέφτονταν ο Καραγιάννης και διάφοροι σταθμοί να κάνουμε το «Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά». Τους είπα ότι αυτό που μου έφεραν ήταν μια αηδία, δεν ήταν καλή ιδέα. Σερνόταν το πράγμα και μετά αρρώστησε κι ο Καπώνης. Δεν ήταν καλό αυτό που διάβασα και δεν είναι καλή ιδέα.»

Ο γιος του Γιώργος συμπλήρωσε ότι όταν μικρός κι ο πατέρας του έπαιζε στο σήριαλ, σνόμπαρε την επιτυχία του «Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή» κι ότι δεν ήταν του στυλ του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement