Απασφάλισε η Κατερίνα Καινούργιου για την Ελένη Μενεγάκη: «Με έχει μπλοκάρει εδώ και χρόνια, της ζήτησα συγγνώμη αλλά…»

Στο unfollow που έκαναν εκατέρωθεν ο Σάββας Πούμπουρας και η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε και η εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής. Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν αποκαλυπτική για άλλη μια φορά στον αέρα του Alpha σε σχέση με το μπλοκ που της έχει κάνει η Ελένη Μενεγάκη.

Advertisement

«Με έχει μπλοκ η Ελένη πολλά χρόνια, δε τη βλέπω. Τα βλέπω στα sites. Με έχει μπλοκάρει στο Instagram. Τότε που ήμασταν στο Epsilon και το «Φτιάξε καφέ να στα πω», ένα ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα την είχε πειράξει», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ λίγο είχα στεναχωρηθεί, έπρεπε να στηρίξω και τον Μαρίνο, είχα βγει και είχα ζητήσει και συγγνώμη από την Ελένη», τονίζει η παρουσιάστρια.

Advertisement

«Δεν ξέρω ποιος είχε δίκιο. Ο Μαρίνος επέμενε ότι ίσχυε το ρεπορτάζ, η Ελένη επέμενε ότι δεν ίσχυε. Εγώ είχα ζητήσει προσωπικά συγγνώμη. Δε λύθηκε. Δεν ήθελε να μιλήσουμε, εγώ προσπάθησα. Μετά όταν μεταφέρονται και λόγια και ακούς διάφορα από το περιβάλλον… Να είναι καλά η γυναίκα, εμένα μου είναι πολύ συμπαθής», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα περιβάλλοντα μερικές φορές κάνουν μεγάλη ζημιά», σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement