Απίστευτη αποκάλυψη Μικρούτσικου στον αέρα: «Εδώ και μία ώρα εγώ κι εσύ δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα από Χρυσαυγίτες»

Την αποκάλυψη πως τόσο ο ίδιος όσο και η Κατερίνα Καινούργιου δέχονται απειλητικά μηνύματα από Χρυσαυγίτες μετέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha.

Advertisement

Όσα είπε στην διάρκεια της Super Κατερίνας:

«Και εσύ και εγώ δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα από Χρυσαυγίτες. Έμαθα κιόλας ότι συμμετέχω σε μία διαφήμιση χαπιού αδυνατίσματος. Μια φαρμακοποιός μου είπε: προτείνεις κάτι τέτοιο στον κόσμο; Λέω: ούτε ξέρω ούτε έχω ιδέα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Advertisement

«Τα απειλητικά μηνύματα είναι άλλη ιστορία από το να χρησιμοποιείς παράτυπα το όνομα κάποιου. Το απειλητικό που αφορά τη ζωή σου και το τι μπορεί να συμβεί από ανθρώπους που ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση… δεν θα μας κάμψουν», τόνισε ο παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης.

«Δεν είπα κάτι, γιατί να με χτυπήσουν; Επειδή είπα την άποψή μου; Θα φοβόμαστε και να κυκλοφορήσουμε; Αν έχεις ονοματεπώνυμα από αυτά τα accounts, να τα μαζέψουμε και να τα δώσουμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Advertisement

«Έχουμε τοποθετηθεί για την ιστορία των Σπαρτιατών και απέναντι στον φασισμό δεν είναι «βγάζω την ουρά μου απ’ έξω». Έχω ένα κάρο μηνύματα, εδώ και μία ώρα είναι σωρεία μηνυμάτων», επισήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Οι λογαριασμοί είναι συγκεκριμένοι και κατευθυνόμενοι. Τα έχω κι εγώ και κάνω πως δεν τα βλέπω», είπε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement