Απίστευτη ένταση στον αέρα του Happy Day

Η παρέα του «Happy Day» θέλησε να σχολιάσει το ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά στα social και όπως ήταν λογικό οι απόψεις ήταν διαφορετικές και έτσι η ένταση δεν άργησε να έρθει.

Advertisement

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε:

«Η Κόνι Μεταξά ας συζητήσει με τον μπαμπά της που χειρίζεται τα media τόσο χρόνια γιατί βλέπω ότι… Είναι ένα γλυκό, όμορφο κορίτσι και μπαίνει σε αυτήν τη διαδικασία»

Advertisement

Ο  Κώστας Φραγκολιάς πρόσθεσε:

«Αν έχεις πάρει 1000 μηνύματα που λένε άλλα ντ’ άλλων».

Advertisement

Με την παρουσιάστρια να τονίζει:

«Κακώς αφήνει τον εαυτό της να φθαρεί και να το πάρει τόσο μέσα της. Και ο Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη έκαναν πλάκα και ίσως λίγο προβοκατόρικη, αλλά δεν το έκαναν…».

Ενώ τον παρουσιαστή να απαντά:

«Έχουμε χάσει λίγο την μπάλα με τα social. Βγαίνω και λέω «τρώω συγκεκριμένα πράγματα, έχω πάθει αυτό και μου αρέσει αυτό», οι άνθρωποι, οι οπαδοί, οι followers φιλτράρουν ό,τι θέλουν και κρατούν ό,τι θέλουν και ανταπαντούν και εγώ θα το αφήσω; Εν εξάλλω και εγώ… Δεν μου αρέσει που κάποιοι άνθρωποι βγάζουν μια χολή γι’ αυτό που θέλουν αυτοί και όχι για αυτό που ακούν».

Με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει μεταξύ άλλων:

«Σε όλους συμβαίνει. Ξέρεις τι κακία δεχόμαστε όλοι στα σχόλια; Το αγνοείς. Αν κάτσω να κάνω ένα μανιφέστο σε live κάθε φορά που δέχομαι ένα αρνητικό σχόλιο, δεν θα έχω να κάνω άλλη δουλειά».

Με τον Κώστα Φραγκολιά να υπογραμμίζει:

«Εσύ μπορείς και το διαχειρίζεσαι. Η Κόνι μπορεί να μην μπορεί και αντιδρά έτσι. Διαφωνώ στο να κλείσει τον λογαριασμό της. Είναι τραβηγμένο, συμφωνώ, αλλά συμμερίζομαι το ξέσπασμά της».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement