Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Στάνκογλου: H πορεία του στο θέατρο, η τηλεόραση και η νέα δραματική σειρά του Alpha

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» και την Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολυαναμενόμενη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στον Alpha.

Advertisement

«Τον Χρήστο Αναγνώστου τον έχει κάνει η ζωή και οι εμπειρίες σκληρό, δεν ήταν τόσο» είπε για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη σειρά. Ένα δήμαρχο φιλόδοξο και επίμονο που θα έρθει σε σύγκρουση με έναν άνθρωπο της νύχτας, τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο». Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για την τύχη να συνεργάζεται με τους συγκεκριμένους ηθοποιούς τονίζοντας ότι «από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο χαρακτήρα είναι όλοι ένας κι ένας, πολύ καλοί ηθοποιοί».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πολυετή πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση και αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια που περιλαμβάνουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Advertisement

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement