Αποκλειστικό: Ο Γιώργος Καπουτζίδης δίνει την απάντηση του για την παρουσίαση του The Voice μόνο στο Daisy.gr

Από το The Voice στο Survivor 4 θα βρεθεί σύντομα ο Γιώργος Λιανός και ως εκ τούτου ο ΣΚΑΙ αναζητάει το πρόσωπο εκείνο που θα παρουσιάσει τα Live του «The Voice» που θα προβληθούν τον ερχόμενο Ιανουάριο. Η πρώτη επιλογή της παραγωγής είναι βεβαίως ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος παρουσίασε με τεράστια επιτυχία τους 3 πρώτους κύκλους του μουσικού ριάλιτι που προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Advertisement

Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης;

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον ίδιο και σας έχουμε την απάντηση του, αποκλειστικά στο Daisy.gr.

Advertisement

O Γιώργος Καπουτζίδης μας μετέφερε όλο το παρασκήνιο.

Όπως μας είπε, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή του The Voice που του πρότεινε να παρουσιάσει τα 4 τελευταία επεισόδια. Ο ίδιος είναι θετικός και εξέφρασε βεβαίως τη χαρά του αφού αγαπάει τόσο τους coaches όσο και τον Γιώργο Λιανό τον οποίο εκτιμάει ιδιαιτέρως και θα ήθελε σαφώς να διευκολύνει, καθώς βέβαια έχει και άριστη σχέση με τους ανθρώπους της παραγωγής.

Advertisement

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο, αν θα πει ναι η όχι ο Γιώργος.

Ο ίδιος εδώ και μερικούς μήνες ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ που όπως ήδη γνωρίζουμε θα παρουσιάσει μία αθλητική εκπομπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ως εκ τούτου η παραγωγή του The Voice θα πρέπει να έρθει σε μια συμφωνία με την ΕΡΤ.

Εμείς ευχόμαστε να δούμε ξανά τον Γιώργο Καπουτζίδη στο The Voice έστω για τα 4 τελευταία επεισόδια.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement