Αποκλειστικό – Survivor 4: Η εντυπωσιακή κυρία που πέρασε τον ιατρικό έλεγχο και ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Survivor 4. Το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ και ήδη το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο. Στο Φάληρο δίνουν πραγματικά αγώνα δρόμου ώστε να προλάβουν να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα, στις αρχές Ιανουαρίου.

Advertisement

Ήδη έχουν διαρρεύσει τα πρώτα ονόματα που θα βρεθούν τόσο στην ομάδα των διασήμων όσο και σε εκείνη των μαχητών. Ο Γιώργος Λιανός θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης και όχι ο Σάκης Τανιμανίδης όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Ποιους ενδέχεται να δούμε στο παιχνίδι;

Advertisement

Η εντυπωσιακή κυρία που πέρασε τον ιατρικό έλεγχο

Μετά την Κάτια Ταραμπάνκο που σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες πέρασε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, μία ακόμη εντυπωσιακή κυρία μπήκε στην παραπάνω διαδικασία που είναι απαραίτητη για την συμμετοχή στο ριάλιτι. Η Θωμαή Απέργη της οποίας το όνομα ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες πήγε για Ιατρικές εξετάσεις.

Advertisement

Η τραγουδίστρια φαίνεται να κλειδώνει τη συμμετοχή της και να ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο όπου θα κληθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα να αντιμετωπίσει τους μαχητές μιας και θα είναι μία από τους διασήμους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement