Αποκλειστικό: Το νέο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου έρχεται στον ALPHA

Το κανάλι της Κάντζας ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Το πρώτο πλάνο του καναλιού ήταν το παιχνίδι να προβληθεί από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά λόγω χαμηλών πτήσεων τηλεθέασης του Battle of the Couples αποφάσισαν οι ιθύνοντες κα το βγάλουν πολύ νωρίτερα.

Advertisement

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα gameshows που έχουν γίνει ποτέ και έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα από την τηλεόραση του ALPHA. Το συγκεκριμένο show έχει προβληθεί σε 117 χώρες του κόσμου και τα νούμερα τηλεθέασης έχουν χτυπήσει κόκκινο.  

Το παιχνίδι αυτό πρόκειται για ένα κλουβί μέσα στο οποίο θα υπάρχουν εκατοντάδες δώρα όπως αυτοκίνητα, jet ski, κουζίνες, σαλόνια,  τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Στο παιχνίδι θα παίζουν πάντα 2 παίκτες μαζί. Ο ένας θα απαντάει στις ερωτήσεις που θα θέτει ο Χρήστος Φερεντίνος και ο άλλος θα προσπαθεί να βγάζει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί από το κλουβί. 

Advertisement

Αν λοιπόν είστε ζευγάρι, μάνα κόρη, γιος μπαμπάς, νύφη πεθερά ή οτιδήποτε άλλο δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή και να καταφέρετε να βγάλετε πολλά δώρα απο το κλουβί. Θα προλάβετε  να τα βγάλετε έξω από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος ή θα κλειδωθείτε μέσα και θα χάσετε τα πάντα;;;  

Οι ιθύνοντες του καναλιού εμπιστεύονται πολύ τον Χρήστο Φερεντίνος αφού όπως έχει αποδείξει και μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης το τηλεοπτικό κοινό τον αγαπάει πολύ όποτε είναι λογικό να του αναθέσουν και την παρουσίαση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Αυτή την στιγμή γίνονται κάστιγνκ για να βρεθεί η τηλεπαρουσιάστρια που θα είναι δίπλα στον Χρήστο. Κάποιες κυρίες που έχουν περάσει από τα δοκιμαστικά είναι η Σία Βοσκανίδου, η Πέννυ Αγοραστού, η Έλενα Κώνστα, η Ευαγγελία Τσιορλίδα και άλλες. Ακόμα όμως τα δοκιμαστικά είναι σε εξέλιξη και κάνεις δεν ξέρεις ποια θα είναι η τυχερή.

Advertisement

Όσο αφορά το πλατό θα είναι επιβλητικό και τεράστιο. Θα είναι ένα πλατό-κλουβί γεμάτο υπερπολυτελή δώρα. Στο τιμόνι της παραγωγής θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης και η Barking Well οπότε σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό. Αυτή είναι και η πρώτη συνεργασία του Νίκου Κοκλώνη και του ALPHA. 

Το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι λοιπόν έρχεται στον ALPHA και υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement