Απόψε μόνο: Mega πρεμιέρα για το πιο απρόβλεπτο late night comedy show

Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα έρχονται για να παρουσιάσουν. «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» το πιο γρήγορο, ανατρεπτικό́ και απρόβλεπτο late night comedy show στο ΜEGA.

Advertisement

Ο αγαπημένος stand-up comedian, σεναριογράφος και παρουσιαστής συναντά μερικούς από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς της γενιάς του και μαζί υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σάτιρας και γέλιου στους τηλεθεατές. Από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23:30 και κάθε Πέμπτη, ο Λάμπρος Φισφής μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Ζήση Ρούμπο, τον Γιάννη Σαρακατσάνη αλλά και τους Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο, υποδέχονται πρόσωπα της επικαιρότητας, ηθοποιούς, τραγουδιστές, stand-up comedians, celebrities, you tubers, δημοσιογράφους κ.α, στο ξενοδοχείο Μπάγκειον, το ιστορικό κτήριο της πλατείας Ομονοίας.

Κάθε επεισόδιο είναι (γ)ραμμένο στα μέτρα των καλεσμένων τους. Η ομάδα του «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» γράφει σουρεαλιστικά σκετς, σχεδιάζει παιχνίδια και τους προκαλεί να «τσαλακωθούν», να παίξουν, να γελάσουν και να μοιραστούν με το κοινό τις πιο αστείες, κωμικές τους ιστορίες. Όλοι μαζί γίνονται μία παρέα με ένα μόνο σκοπό: να περάσουν καλά…«ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

Advertisement

Σε αυτό το late night comedy show όλα επιτρέπονται, αρκεί́ να είναι αστεία.

Stand-up comedy, παιχνίδια αυτοσχεδιασμού́, tailor-made σκετς, αλλά́ και μουσικές προκλήσεις μπροστά́ από́ ένα μικρόφωνο, γίνονται κομμάτια ενός τηλεοπτικού́ παζλ. Η επικαιρότητα σχολιάζεται με μοναδικό τρόπο, μέσα από χαρακτήρες- έκπληξη που θα κάνουν την εμφάνισή τους κάθε βραδιά χωρίς προειδοποίηση. Και…η μουσική δε θα μπορούσε να λείπει. O εκρηκτικός George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του και με σήμα κατατεθέν το δυναμισμό και την αστείρευτη ενέργειά τους θα δίνουν το ρυθμό «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

Advertisement

Δείτε το τρέιλερ εδώ: 

«ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» ALL STAR COMEDY CLUB ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΦΙΣΦΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:30 ΣΤΟ MEGA

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement