Μπέττυ Μαγγίρα: Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές – «Ένα είναι σίγουρο, ότι θα ανταμώσουμε ξανά»

Τελευταία εκπομπή για την Μπέττυ Μαγγίρα στο ΟΡΕΝ και το «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Φανερά συγκινημένη η παρουσιάστρια θέλησε να πει κάποια λόγια για την πορεία της εκπομπής αλλά και το δικό της τηλεοπτικό μέλλον που έχει συζητηθεί ευρέως το τελευταίο διάστημα.

Advertisement

«Μου χαρίσατε δύο από τις πιο αγαπημένες μου τηλεοπτικές χρονιές, περάσαμε και δύσκολα αλλά η χαρά μας ήταν απερίγραπτη. Μας αγαπήσατε, μας δώσατε δύναμη, ελπίζω να περάσατε ωραία τα πρωινά σας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ θα πω αυτό: ένα είναι σίγουρο, ότι θα ανταμώσουμε ξανά», τόνισε η ίδια.

Advertisement

«Κι εμείς να σε ευχαριστήσουμε ένας προς έναν για όλο αυτό. Περάσαμε τέλεια, τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει και τόση αλήθεια είναι πολύ σπάνια. Είναι αμαρτία να χαθεί αυτή η παρέα, μπορεί και να χαθεί», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Πολλοί λένε ότι δεν υπάρχουν φιλίες στην τηλεόραση, εδώ είναι οικογένεια», ανέφερε από την πλευρά της με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Αντωνά.

Advertisement

«Αυτή ήταν ίσως η καλύτερη χρονιά μου στην τηλεόραση», τόνισε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Είμαστε έτοιμοι να μαυρίσουμε, να ανανεωθούμε και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας; Αμολάτε τους!», είπε κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η εκπομπή έκλεισε με ένα χιουμοριστικό βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement