Big Brother: Ο αντιδήμαρχος τα έβαλε με Τσαλίκη & Παπαδόπουλο!

Ο αντιδήμαρχος του Big Brother, ο Χρήστος Μακρίδης, αποχώρησε από το ριάλιτι και βρέθηκε σήμερα στο Love It κοντά στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Advertisement

Και πικραμένος όπως ήταν για την έξοδό του από το παιχνίδι, μίλησε για πολλά σχετικά με το ριάλιτι αλλά και για άλλα… που τα είχε απωθημένα. Όπως για τον Γιώργο Τσαλίκη, τραγουδιστή και αντιδήμαρχο Περιστερίου.

Είπε λοιπόν ο Μακρίδης με ηρεμία αλλά και πίκρα:

Advertisement

«Θέλω, πριν ξεκινήσει οτιδήποτε, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε τρεις ανθρώπους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στα παιδιά που ασχολήθηκαν μαζί μου και μου άνοιξαν τα μάτια, . Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Τσαλίκη, έναν άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης που στα social media έγραψε ότι είμαι βλαχοδήμαρχος και πρέπει να φύγω. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλοφρόνηση του, είναι πάρα πολύ σωστή. Είναι ένας άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης και εμείς, στην τοπική αυτοδιοίκηση, αγαπάμε τους πάντες και δεν μιλάμε για κανέναν άσχημα».

Και συνέχισε κάνοντας αναφορά σε έναν άλλον τραγουδιστή, τον Γιώργο Παπαδόπουλο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Παπαδόπουλο που, πριν γίνω αντιδήμαρχος ήμουν ένας άνθρωπος της νύχτας και ιδιοκτήτης καφέ μπαρ, πήγαινα πάρα πολλές φορές και τον άκουγα γιατί θεωρούσα ότι ήταν παιδί δίκαιο και καλό. Αυτή τη στιγμή, αυτοί οι άνθρωποι διαμορφώνουν την κατάληξη του παιχνιδιού. Την αγάπη να την έχουν για τον εαυτό τους και να μην την λένε ανοιχτά και φανερά στο πάνελ όταν πάνε να δώσουν συνέντευξη».

Advertisement

Και μετά από τον πρόλογο αυτόν, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του και στον τρόπο που αυτός συμπεριφερόταν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement