Δανάη Μπάρκα: Τα δάκρυα της στον τηλεοπτικό αέρα: «Πέρασα από 40 κύματα, είχα κλονιστεί πάρα πολύ»

Συγκλόνισε τους τηλεθεατές η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Η αφορμή δόθηκε από την ιστορία του Γιώργου Ζαχαριά, ο οποίος περιέγραψε το θαύμα που έζησε μετά από ένα ατύχημα που είχε. Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως για αρκετό καιρό είχε χάσει την πίστη της, όταν έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της παππούς.

Advertisement

Η ιστορία του Γιώργου Ζαχαρια:

«Έχω ξαναμοιραστεί τη σκέψη μου σε σχέση με τη θρησκεία, είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει. Ωστόσο, είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που πέρασα από 40 κύματα.

Advertisement

Επειδή το Πάσχα ήταν η αγαπημένη γιορτή του παππού μου, ήταν ένας άνθρωπος βαθιά θρήσκος και πάντα με έπαιρνε από μικρή να με πάει στις εκκλησίες, να ακολουθήσουμε όλα τα εθιμοτυπικά. Ενώ με είχε μάθει να πιστεύω, όταν τον έχασα, είχα κλονιστεί πάρα πολύ. Έλεγα, αν όντως υπάρχει μια υπερδύναμη που εμείς τον βαφτίσουμε Θεό, γιατί μου τον πήρε ενώ ξέρει ότι τον αγαπάω;

Ειδικά τους πρώτους μήνες που δεν το είχα συνειδητοποιήσει καθόλου -ποτέ δεν το συνειδητοποιείς αυτό, απλά μαθαίνεις να ζεις- έλεγα ότι δεν θα ξαναπιστέψω, δεν πιστεύω πια. Γιατί αφού είμαι καλός άνθρωπος μου πήρε κάτι τόσο σημαντικό από τη ζωή μου;

Advertisement

Μετά, περνώντας ο καιρός, είδα ότι υπάρχει και κάτι καλό, ότι έφυγε στα χέρια μου, ήμουν το τελευταίο χέρι που κράτησε, έφυγε χωρίς να ταλαιπωρηθεί, με πάρα πολύ αγάπη… μετά είπα ας ελπίσουμε σε κάτι καλό. Στις αδύναμες στιγμές μας, αν μη τι άλλο ας έχουμε κάτι να κρατηθούμε. Αν αυτό το λέμε Θεό, όπως θέλει ο καθένας το βαφτίζει. Είναι τόσο αναγκαίο στις δύσκολες στιγμές να πιστεύουμε και να ελπίζουμε ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα και οι άνθρωποί μας κάπου πάνε και μπορεί να τους ξανασυναντήσουμε», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement