Δανάη Μιχαλάκη: Αυτό θα είναι το τέλος της «Δρόσως» στις «Άγριες Μέλισσες»

Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Δανάη Μιχαλάκη. Η τηλεοπτική Δρόσω αναφέρθηκε στο τέλος που θα έχει ο χαρακτήρας της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη τη σκηνή που τη δυσκόλεψε περισσότερο στη σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Advertisement

«Ο μπαμπάς μου είναι Έλληνας και η μητέρα μου Βρετανίδα και γνωρίστηκαν στη σχολή μπαλέτου που είχε εκείνος, όπου πήγε να εργαστεί ως δασκάλα χορού. Λόγω της μητέρας μου είχαμε πειθαρχία, περιμέναμε πάντα τη σειρά μας, δεν τρόμαζε η μητέρα μου αν πέφταμε και της μιλούσαμε στα αγγλικά, ήταν νόμος. Οι γονείς μου δεν πέρασαν πολύ καλά μαζί μου στην εφηβεία, έκανα επανάσταση, ήθελα να γίνω 18 για να φύγω, να είμαι ανεξάρτητη. Είχα πολλά νεύρα στην εφηβεία μου, κάποια στιγμή το έσκασα και για λίγο από το σπίτι μας», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Αναφορικά με τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», η ηθοποιός δήλωσε τα εξής:

Advertisement

«Μέχρι να έρθουν οι Άγριες Μέλισσες εργάστηκα ως σερβιτόρα σε εστιατόρια και μπαρ, αλλά και ως πωλήτρια σε κοσμηματοπωλείο, ήμουν καλή στις βέρες. Νιώθω λύπη για το τέλος των «Άγριων Μελισσών», είναι σαν τέλος εποχής και θα ρίξω πολύ κλάμα την τελευταία μέρα. Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν η σκηνή της γέννας, το γύρισμα κράτησε δυο μέρες και έπαθα αυχενικό από την ένταση, ήμουν off μια εβδομάδα. Θα ήθελα η Δρόσω να αποκτήσει ένα δεύτερο δικό της παιδί, να μπορεί να το πει παιδί της και να ακούει από αυτό το μαμά».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement