Είναι επίσημο! Αυτή είναι η τηλεοπτική στέγη του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ μιας και, πέρα από τον ΣΚΑΪ, είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπο του και άλλα κανάλια.

Advertisement

Ο γνωστός παρουσιαστής, φυσικά, είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες του σταθμού, με τον οποίο συνεργάζεται και φέτος, κι εκείνοι για να μην τον χάσουν του ανανέωσαν το συμβόλαιο συνεργασίας για δύο ακόμα χρόνια. Μάλιστα, απ’ ότι μαθαίνουμε, του ικανοποίησαν ένα ακόμα αίτημα. Εκτός από την καθημερινή εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», να αποκτήσει και παρουσία στην prime time ζώνη.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου, λοιπόν, ο ΣΚΑΪ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον Νίκο Μουτσινά, στην οποία αναφέρει:

Advertisement

«Ο Νίκος Μουτσινάς, ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, για δύο ακόμα χρόνια θα είναι στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Ο απόλυτος showman που έκανε το stand up comedy αγαπημένη συνήθεια του τηλεθεατή, ο κορυφαίος ηθοποιός που κατάφερε να ενώσει σε μία μεσημεριανή παρέα το τηλεοπτικό κοινό παραμένει για δύο ακόμα χρόνια στο δυναμικό του καναλιού.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι το πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά να αφουγκράζεται τον κόσμο και να του προσφέρει αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη από όλα· χαμόγελο και σκωπτικό σχολιασμό σε όλα όσα καθημερινά ζει και παρακολουθεί. Αυτή την ενέργεια θα συνεχίσει να μοιράζεται!».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement