Έλενα Ακρίτα: «Μη με κοιτάτε αθώα, σας έχω δει και σας ξέρω»

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα ήταν καλεσμένη στον Τάκη Χατζή και στην εκπομπή “Direct” στον ALPHA.

Advertisement

Όπως πάντα μίλησε “έξω από τα δόντια” και τοποθετήθηκε χωρίς δισταγμό.

Σε ερώτηση του Τάκη Χατζή για τις σχέσεις της με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ η Ελενα Ακρίτα απάντησε ότι: «έχω χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο ψήφισα το 2015. Να τα λέμε ανοιχτά τα πράγματα και τον ψήφισα και το 2019. Μάλιστα πέρσι μου ζήτησαν να γίνω και ευρωβουλευτής και δεν το δέχθηκα γιατί είμαι δημοσιογράφος και θεωρώ ότι το δημοσιογράφος είναι ψαράς και όχι ψάρι! Από κει και πέρα έχω χτυπήσει πάρα πολλά πράγματα με τα οποία έχω διαφωνήσει μαζί του».

Advertisement

Σχετικά με τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και τη στάση της κυβέρνησης είπε: «Δεν είμαι οικονομολόγος, δεν γνωρίζω τι πρέπει να γίνει με την Τουρκία, δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Μιλάω για αυτά που γνωρίζω. Όμως, το να ζούμε το 2020 αυτή την δυστροπία που σημαίνει η Ελλάδα, αυτή την μαυρίλα που είναι γύρω μας και μας περιτριγυρίζει και να λέμε, «ο ΣΥΡΙΖΑ τότε τι στάση κράτησε με το ΝΑΤΟ», συγνώμη κύριε Χατζή δεν θα συμφωνήσω καθόλου! Συμβαίνουν τα τέρατα».

Και όταν ένιωσε ότι ο δημοσιογράφος την πίεζε, του αποκρίθηκε: «Είμαστε και οι δύο δημοσιογράφοι. Τι γίνεται λοιπόν… Με πάτε εκεί που εσείς κρίνετε ότι πρέπει να πάει η κουβέντα. Μη με κοιτάτε αθώα, σας έχω δει και σας ξέρω»!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement