Έλενα Χριστοπούλου Vs Βίκυ Καγιά: «Άριστη σχέση δεν είχαμε…»

Στην σχέση της με την Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ. Η τελευταία έχοντας πλέον τον ρόλο σχολιασμού στο πάνελ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του μοντέλου. Η Φαίη Σκορδά απευθυνόμενη στη συνεργάτιδά της τόνισε πως έχουν άριστες σχέσης.

Advertisement

Η ίδια απάντησε: «Άριστη δεν θα την έλεγα. Έχουμε μία σχέση σεβασμού, μέχρι εκεί. Εγώ δεν θέλω συνέχειες, θα μείνω στον σεβασμό.

«Καλή επιτυχία της εύχομαι, θα της πηγαίνει πάρα πολύ. Δεν έχω καταφέρει να δω πολλά πράγματα, αλλά θα το καταφέρω όμως», είπε στις δηλώσεις της η Βίκυ Καγιά.

Advertisement

«Έτσι θέλουμε και μπροστά από τις κάμερες και πίσω από τις κάμερες να κάνουμε, να σεβόμαστε, να είμαστε καλοί άνθρωποι, να βοηθάμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και να λέμε αλήθεια. Εγώ θέλω ό,τι λέω στον καναπέ μου να το λέω και μπροστά στην κάμερα, δεν μπορώ να κάνω αυτά τα γλυκούλικα, τα δημοσιοσχετίστικα και να αισθάνομαι διαφορετικά και κάποιος κόσμος ας παρεξηγείται και ας στεναχωριέται για κάποια πράγματα», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement