Έλενα Χριστοπούλου: «Αν έρθει εδώ o Ουγγαρέζος, φεύγω εγώ»

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε η Φαίη Σκορδά σήμερα μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ συνέντησε τον φίλο της και δημοσιογράφο σε εκδήλωση που έγινε για τους δημοσιογράφους από το Make a Wish. Οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά ρώτησαν για το περιεχόμενο της κουβέντας που είχαν κι εκείνη αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες.

Advertisement

«Εγώ τον Δημήτρη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια κι έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια. Μπορεί να μην μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, μπορεί να μη βγαίνουμε για ποτάκι, εγώ δεν βγαίνω έξω, έχουμε διαφορετική καθημερινότητα, ό,τι και να γίνει όμως είναι ένας άνθρωπος που εγώ αγαπώ πολύ, αυτό δεν αλλάζει και όσο μπορεί θα είναι δίπλα μου.

Επειδή έχει γίνει όλο αυτό δεν θα πάω να κάτσω δίπλα του; Δεν θα τον αγκαλιάσω, δεν θα μιλήσουμε; Δεν μπαίνει κανείς ανάμεσα σε αυτό. Είναι μία σχέση, η οποία έχει κτιστεί με πολύ κόπο και δεν αλλάζει.

Advertisement

Σε αυτή τη δουλειά κάποιες στιγμές δημιουργούνται εντάσεις, κάποιες στιγμές όχι. Αυτά είναι τα σημαντικά; Εγώ με τον Δημήτρη έχω συνεργαστεί και ήμασταν όταν την ίδια χρονιά έχασε τους γονείς του. Όλα τα άλλα είναι απλώς για να τα συζητάμε», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Η ζωή κάνει κύκλους και μπορεί να συνεργαστείτε ξανά πάλι», σχολίασε ο Βασίλης Νομικός και τότε η Έλενα Χριστοπούλου σηκώθηκε από τη θέση της και είπε: «Πες το μας άμα είναι να φύγω εγώ από τώρα σιγά σιγά. Φεύγω, παίρνω και το κινητό μου, άμα είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement