Ελένη Καρακάση: «Έδωσα μία οντισιόν, που ήταν η χειρότερη εμπειρία που έχω νιώσει στη ζωή μου…»

Στο «Πρωινό» της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Καρακάση. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ένα περιστατικό που έζησε με έναν ηθοποιό και σκηνοθέτη από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί το τελευταίο διάστημα. Στη συνέχεια μίλησε και για την εμπειρία της σε οντισιόν.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Εμένα μου είχε τύχει να δω μια πάρα πολύ άσχημη έκρηξη που όμως, υπήρχε μία αιτία. Δεν ήταν αδικαιολόγητη η έκρηξη ενός από αυτούς τους συναδέλφους σκηνοθέτης να μην πούμε τώρα ονόματα, αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη. Φοβόσουν με αυτό που έβλεπες. Αν δεις έναν άνθρωπο να σπάει και πράγματα, είναι λίγο φοβιστικό. Καμία σχέση όμως με αυτά που περιγράφονται. Είχα ακούσει, αλλά εγώ δεν τα είχα βιώσει. Νομίζω ότι ήμουν τυχερή που δεν το βίωσα».

Advertisement

Για την οντισιόν είπε: «Έδωσα μία οντισιόν, που ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου. Με πρόσβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο. Την ώρα που έδινα οντισιόν άκουσα να γελάνε από κάτω όλοι, ήταν τη στιγμή που τραγούδαγα. Σταμάτησα. Μου λένε «γιατί σταματήσατε»; Λέω «γιατί προφανώς δεν σας αρέσει». Μου λένε «Όχι, τραγουδήστε με τη φωνή σας». Απαντώ «αυτή είναι η φωνή μου και σχολιάζουν: «Τραγουδάτε σαν τη γιαγιά μου». Με όλο το θάρρος που βρήκα εκείνη τη στιγμή είπα «τότε η γιαγιά σας πρέπει να είχε πολύ ωραία φωνή και έφυγα».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement