Ελένη Μενεγάκη – Ρούλα Κορομηλά: Δείτε όλες τις τηλεοπτικές τους συναντήσεις λίγο πριν την αυριανή ιστορική συνέντευξη στο Mega

Μία ιστορική θα λέγαμε συνάντηση πως αναμένεται να δούμε αύριο στον τηλεοπτικό αέρα του Mega ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Ρούλα Κορομηλά. Οι δύο γυναίκες των οποίων τα ονόματα ταυτίστηκαν με την τηλεόραση αναμένεται να συναντηθούν για δεύτερη φορά τηλεοπτικά μετά το μακρινό 1995 που βρέθηκαν στα πρώτα γενέθλια του Πρωινού καφέ.

Advertisement

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Μία φορά μόνο κατάφερα να δω και να συνομιλήσω με εκείνη που νομίζω ότι ήταν το πρώτο όνομα που είπαμε: παρουσιάστρια… Μιλάω για την Ρούλα Κορομηλά. Ενώ και οι δύο ήμασταν πολλά χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μια φορά καταφέραμε να μιλήσουμε μαζί και είχε να κάνει με τα γενέθλια του Πρωινού Καφέ, μια εκπομπή που εκείνη ξεκίνησε και ανέδειξε. Ήταν η πρώτη μου χρονιά στον ΑΝΤ1. Από τότε την Ρούλα δεν την ξαναείδα…» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Το τρείλερ για την αυριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Advertisement

Και πρόσθεσε: «Δεν είχαμε προσωπική επαφή, δεν είχαμε τηλέφωνο η μία της άλλης όλα αυτά τα χρόνια. Όταν μου είπαν αυτή τη φορά ότι θα βρεθούμε με την Ρούλα, είπα “απίστευτο”. Είπα πώς θα βρεθούνε δύο γυναίκες που η καθεμία έχει κάνει τη διαδρομή της, αλλά δεν έχουν βρεθεί ποτέ; Πώς θα νιώσουμε όταν καθίσουμε και οι δύο σε ένα καναπέ αλλά δεν έχουμε ξαναπεί άλλη κουβέντα;».

Όπως εξήγησε η Μενεγάκη, «λίγο πριν ξεκινήσω την εκπομπή την πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε και ξεκινήσαμε να μιλάμε λες και μιλάγαμε χρόνια. Την ώρα που την πήρα λέω τι θα σκέφτεται αυτή η γυναίκα… που δεν έχουμε μιλήσει τόσα χρόνια. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω με τη Ρούλα. Έχω χιλιάδες πράγματα στο μυαλό μου να την ρωτήσω. Και να σας πω κάτι; Θα ήθελα και η ίδια να με ρωτήσει πράγματα. Πώς να νιώθουν δύο γυναίκες που πέρασαν από τον ίδιο χώρο, μεγάλωσαν, ωρίμασαν και γεύτηκαν τόσα πολλά;».

Advertisement

Δείτε όλες τις τηλεοπτικές συναντήσεις των δύο γυναικών:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement