«Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»: Η  Έλενα Χριστοπούλου στα παρασκήνια μια ανάσα από τη μεγάλη πρεμιέρα

Ψυχή, πάθος, δύναμη, έκφραση, όνειρο! Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, στις 20:00, και έφτασε η μεγάλη στιγμή για όσους θέλουν να κάνουν τη διαφορά!

Advertisement

Το Νο1 επιτυχημένο ψυχαγωγικό σόου στον κόσμο επιστρέφει στον ANT1, στο κανάλι που πρώτο το έφερε στην Ελλάδα, και θα είναι συναρπαστικό, τολμηρό, επικίνδυνο, συγκινητικό και γεμάτο φαντασία!

Τα φώτα του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ανάβουν το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, στις 20:00, και η σκηνή γεμίζει από έμπνευση, θετική ενέργεια, χιούμορ, ανταγωνισμό, επιβράβευση, αλλά και διαγωνιζόμενους που θα μας καθηλώσουν και θα μας εκπλήξουν! Ένα απολαυστικό ταξίδι ξεκινά, με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Advertisement

Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του διασημότερου σόου στον πλανήτη κάθονται τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η  Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες. Πόσα ΝΑΙ και πόσα ΟΧΙ θα πουν;  Ποια ταλέντα θα τους εντυπωσιάσουν;

Στο τιμόνι της παρουσίασης, θα είναι ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, ένα εκρηκτικό δίδυμο με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθέναςπου θα δώσει μία απολαυστική νότα στο βραβευμένο οικογενειακό σόου.

Advertisement

ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ, ΟΜΩΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ;

Δυναμική, στιλάτη, έντονη προσωπικότητα, ευαίσθητη και συναισθηματική. Διαθέτει αμέτρητες γνώσεις γύρω από τη μόδα και είναι μάνατζερ γνωστών προσώπων της ελληνικής showbiz. Η Έλενα Χριστοπούλου ό,τι κάνει στη ζωή της θέλει να το κάνει καλά και με αλήθεια. Της αρέσει να πειραματίζεται με τη δουλειά της και πιστεύει ότι η επιτυχία έρχεται πάντοτε μέσα από τις δυσκολίες, ακόμα και από τα λάθη.

Ο ρόλος του κριτή τής ταιριάζει γάντι, και στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει την οξυδέρκεια, την εμπειρία και το ένστικτό της για να ξεχωρίσει εκείνους που μπορούν να λάμψουν στο μέλλον!

BACKSTAGE VIDEO

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement