Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Παραέγινε πλάκα, παιδιά. Το θέμα είναι σοβαρό…»

Στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί στο παρελθόν, αναφέρθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Advertisement

Η τηλεκριτικός μίλησε για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Παραέγινε πλάκα, παιδιά. Το θέμα είναι σοβαρό. Είναι και η ώρα τέτοια που δεν μπορούμε να μιλήσουμε με όρους καθαρούς αλλά αυτή η διαδικασία είναι καταδικαστέα και πρέπει να καταγγέλλεται», ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Advertisement

«Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ο μόνος, αυτό συμβαίνει γενικά. Έκανε όμως ένα λάθος για μένα. Σε δημόσιο λόγο – χωρίς να έχει κακή πρόθεση – δεν κάνεις πλάκα με αυτό. Θα μπορούσε να μην το έχει σχολιάσει με αυτόν τον τρόπο, θεωρώ λάθος την τοποθέτηση», επισήμανε αμέσως μετά η γνωστή τηλεκριτικός.

«Δεν θα κρίνουμε το πώς αντιμετωπίζει ο κάθε άνθρωπος μία τέτοια κατάσταση. Το πρέπον θα είναι να μιλάμε για εκείνους που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία και θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να σε προσβάλλουν, είτε στέλνοντας χυδαίες φωτογραφίες, είτε κάνοντας σχόλια που σε υποτιμούν, είτε κάνοντας μία ανήθικη πρόταση για χρήματα», σχολίασε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

Advertisement

«Αν θέλεις να φωτογραφήσεις και να ονοματίσεις, πάλι μπορείς να το κάνεις. Έχουμε δει να ξεκινούν έτσι πολλές ιστορίες. Παίρνεις όμως την ευθύνη και μιλάς συγκεκριμένα για αυτό. Δεν το κάνεις σε ένα πλαίσιο πλάκας», τόνισε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια.

«Εκεί το έχασε λίγο ο Κωνσταντίνος. Το τράβηξε πάρα πολύ, θεωρώ ότι δεν είναι τόσο αστείο», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη επί του θέματος.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement