Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha με τις δηλώσεις του Τάσου Σοφρωνίου

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα μέσα από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha. Η παρουσιάστρια σχολίασε τις δηλώσεις του Τάσου Σοφρωνίου για το GNTM και όσα δήλωσε για άλλα προγράμματα της μικρής οθόνης.

Advertisement

«Να πω κάτι τώρα που θέλω να το πω και κρατιέμαι μέρες. Θα το πω και ας πουν ό,τι θέλουν. Δεν μπορώ με τους ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοποιοτικούς που βγαίνουν σε διάφορες πρωινές, μεσημεριανές, βραδινές εκπομπές και κατακεραυνώνουν ξαφνικά κάποια πρότζεκτ που φαίνονται για το επίπεδό τους κίτρινα και οι ίδιοι, στο ίδιο τους το κανάλι αλλά και τα πρόσωπα που πολλές φορές συμβουλεύουν παρουσιάζουν τα πιο trash προϊόντα που έχουν βγει στην ελληνική τηλεόραση.

Εγώ με αυτούς που έχουν γίνει κριτές των πάντων και καλά οι ποιοτικοί που δεν μπορούν το κίτρινο… Επειδή ο τηλεθεατής είναι πάρα πολύ έξυπνος και ο κόσμος που παρακολουθεί και δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου τα κίτρινα τα μπλε και τα ροζ αλλά η αλήθεια του κάθε ανθρώπου, επιβραβεύει είτε με τα νούμερα τηλεθέασης είτε και με άλλους τρόπους», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement