Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα: «Υπάρχουν γονείς που δεν έχουν ούτε στάχτη να θάψουν, ντρέπομαι»

Ένα ακόμη ξέσπασμα μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του Alpha από την Κατερίνα Καινούργιου είχαμε χθες το πρωί. Αφορμή, η αδιανόητη δήλωση του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι η τραγωδία στα Τέμπη είναι τιμωρία για το Καρναβάλι.

Advertisement

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε μέσα από την «Super Κατερίνα» λέγοντας: «Γιατί ακόμη η εκκλησία επιτρέπει σε αυτόν τον άνθρωπο να κηρύσσει τον λόγο του Θεού; Τι περιμένει η εκκλησία και τον αφήνει ακόμη; Είμαι έξαλλη με αυτό. Αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι τους γονείς των παιδιών που έχουν χαθεί, που θρηνούν τα παιδιά τους πάνω από τα φέρετρα, γονείς που δεν έχουν ούτε στάχτη να θάψουν, να ακούν αυτές τις δηλώσεις; Οι γονείς αυτοί θα εφησυχαστούν ότι το παιδί τους αναπαύεται εν ειρήνη και είναι στον Θεό; Αν ήμουν εκκλησία θα τον είχα καθαιρέσει με την μία!

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Την εκκλησία αμαυρώνει! Ντρέπομαι! Με συγχωρείτε που είμαι έτσι νευριασμένη αλλά ντρέπομαι για αυτές τις δηλώσεις! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν γονείς που πενθούν τα παιδιά τους, επιτρέπεται η εκκλησία γενικότερα να αφήνει τέτοιες δηλώσεις να ακούγονται από έναν μητροπολίτη;» είπε η παρουσιάστρια.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement