Έξαλλη η Σκορδά με την Μαρία Ιωαννίδου: “Δόξα τω Θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης, δεν βίασε κανέναν”

Στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο αναφέρθηκε η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας». Οι δηλώσεις της χορεύτριας και ηθοποιού προκάλεσαν ένταση στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Advertisement

Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δόξα τω θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης. Ένας πολύ καλός ηθοποιός. Γιατί να κατηγορηθεί ο Κιμούλης για το οτιδήποτε, δεν έκανε τίποτα, δεν βίασε κανέναν. Πολλοί έχουν κακή συμπεριφορά, σε όλη μου την πορεία έχω συναντήσει πολλές κακές συμπεριφορές. Και ο σύζυγός μας, ο αδερφός μας μπορεί να έχει κακή συμπεριφορά. Τι σημαίνει αυτό; Δεν βίασε κανέναν ο Κιμούλης, έλεος πια. Έχω συνεργαστεί μαζί του, ναι είναι αυστηρός, είναι απότομος αλλά από εκεί και έπειτα δεν βίασε κανέναν. Χαίρομαι που επανήλθε στο θέατρο».

Όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου προκάλεσαν την αντίδραση της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτά που άκουσα. Με προσβάλλει πάρα πολύ η δήλωση της, δικαιολογεί καθαρά και ξάστερα τις κακές αντρικές συμπεριφορές εν γένει. Μόνο οι βιαστές είναι καταδικαστέοι σε αυτή την κοινωνία» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Advertisement

Η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε: «Η Μαρία Ιωαννίδου έχει υπάρξει ζευγάρι με τον κ. Κιμούλη. Έχουν συνεργαστεί. Το έχει πει εκείνη ότι ήταν μαζί. Η κα Ιωαννίδου βρίσκεται σε μια γενιά ανθρώπων, η οποία μιλά διαφορετικά, είχε μια ελευθερία. Δεν διαφωνώ μαζί σου».

«Έρχεται από μια άλλη εποχή, είναι μιας παλιάς κοπής γυναίκα» τόνισε ο Βασίλης Νομικός με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά «Τι σημαίνει; Επειδή είναι άνθρωποι μιας ηλικίας δικαιολογούν την κακοποιητική συμπεριφορά;».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement