Έξαλλο «Το Πρωινό» με τον Νίκο Μουτσινά

Μια νέα κόντρα φαίνεται να ξεσπάει ανάμεσα στο «Πρωινό» και τον Νίκο Μουτσινά

Advertisement

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως έχει κουραστεί από το ειδύλλιο μεταξύ της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη και θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενα της μητέρας της παίκτριας.

«Είναι μια ωραία αφορμή να καταλάβουν οι γονείς να αφήσουν τα παιδιά στην ησυχία τους. Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των γονιών σε μερικά πράγματα. Γιατί έδωσε συνέντευξη; Για ποιο λόγο; Η μαμά το κάνει για τον δικό της λόγο, προφανώς επειδή καταλαβαίνει ότι πάει για δημοσιότητα. Ξέρει αν ήθελε η κόρη της να δώσει η μαμά της συνέντευξη; Αφήστε τα παιδιά σας ήσυχα»!

Advertisement

Ένα μικρό απόσπασμα από τα λεγόμενα του έπαιξε το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πάρει θέση και να πει τα εξής: «Ο κάθε γονιός έχει δικαίωμα να ενδιαφέρεται για την κόρη ή τον γιο του».

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Περρής πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι της τηλεόρασης ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τη δημοσιότητα. Οι άνθρωποι που δεν τους γνωρίζουμε δεν ξέρουμε γιατί ενδιαφέρονται. Ο Νίκος Μουτσινάς είπε να αφήσουμε ελεύθερα τα παιδιά, αλλά ο ίδιος παρεμβαίνει για το πώς σκέφτονται και τι θα λένε οι μητέρες. Από τη μία λέει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να εκφράζονται αλλά εκείνος δίνει πράσινες ή κόκκινες κάρτες στους άλλους ανθρώπους, αν έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν ή όχι. Το σχόλιο είναι ατυχές».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement