Έξαλλος ο Ερωτόκριτος για τη Φάρμα: «Ζητώ δημόσια από τον κύριο Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη» – BINTEO

Στο πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Ερωτόκριτος ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, όσον αφορά την αποχώρηση του από τη Φάρμα. Αρχικά ο ίδιος στάθηκε στον χωρισμό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα λέγοντας τους: «Πρέπει να αλλάξει ο τίτλος της εκπομπή σας και να γίνει Πρώην Άδικο, γιατί είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια. Πρέπει να είστε μαζί».

Advertisement

Για τη Φάρμα είπε:

«Πριν μπω στη Φάρμα είχα ένα πρόβλημα με το δόντι μου. Με συνόδευσαν άνθρωποι της παραγωγής και πήγα για δύο ώρες σε οδοντίατρο στο Κολωνάκι. Έχω, λοιπόν, αυτό το σοβαρό θέμα και κάποια στιγμή σπάει η θήκη του δοντιού. Οι οδηγίες λένε να φωνάξουμε τους διασώστες. Το λέω μία φορά, τίποτα. Επί τρεις ώρες καμία απάντηση. Όταν τους είπα ότι αν δεν μου απαντήσετε θέλω να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου αυτή τη στιγμή, τότε είπαν αμέσως «ο Ερωτόκριτος στο δωμάτιο επικοινωνίας». Αυτά δεν παίχτηκαν πουθενά. Δεν μου επέτρεψαν να πάω στο οδοντιατρείο και ήρθε στις 7 το πρωί η οδοντίατρος στη Φάρμα. Ήθελαν να με θυμώσουν για να γίνει ίντριγκα».

Advertisement

«Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη, την αλήθεια. Εγώ ήρθα εδώ γιατί πρεσβεύω κάτι. Όταν, λοιπόν, βγει ότι ο Ερωτόκριτος είναι τρελός και τα σπάει… Η παραγωγή έχει δείξει τι λένε κάποια παιδιά, δεν έχει δείξει τι απαντάω εγώ στα παιδιά», είπε ο Ερωτόκριτος.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement