Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Γιώργο Λιάγκα: «Και ποιος είσαι εσύ ρε να κρίνεις κάποιον που έχει παραπάνω κιλά;»

Τα σχόλια που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας για την Κατερίνα Πεφτίτση μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 θέλησε να σχολιάσει ο Τριαντάφυλλος μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του OPEN.

Advertisement

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού μοντέλου στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και η αναφορά στο επίμαχο περιστατικό.

«Γιατί το είπε αυτό ο Λιάγκας; Συγνώμη ρε Μαριάντα, εσένα σου άρεσε αυτό που είπε ο Λιάγκας; Δηλαδή κάποιος που έχει περιττά κιλά δεν μπορεί να πάει στην παραλία; Πού είμαστε; Σε τι κοινωνία ζούμε; Επειδή είναι ο Λιάγκας;», σχολίασε αρχικά ο Τριαντάφυλλος σε υψηλούς τόνους.

Advertisement

«Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε Λιάγκα, για να κρίνεις κάποιον που έχει περισσότερα κιλά; Ποιος είναι ο Λιάγκας για να κρίνει κάποιον που έχει παραπάνω κιλά; Άλλους τους χτυπάμε για κάτι που είπαν πριν χρόνια, τώρα επειδή είναι ο Λιάγκας δεν λέμε κάτι; Είστε και γυναίκες», επισήμανε στο ίδιο ύφος ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

«Όταν είχε γίνει αυτό το σχόλιο, είχε γίνει χαμός. Να πούμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που είναι plus size μοντέλα και είναι κούκλες. Εμείς τη συναντήσαμε από κοντά την κοπέλα χθες βράδυ και είναι μια θεά. Και ως προσωπικότητα και ως κορμί», απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement