Εξοργισμένη η Μαριάντα Πιερίδη στον τηλεοπτικό αέρα του ΟΡΕΝ: «Θέλω να βάλω τα κλάματα από τα νεύρα»

Το περιστατικό που έτυχε στην ίδια και τον γιο της θέλησε να αφηγηθεί η Μαριάντα Πιερίδη στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Καλοκαίρι Yes άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει με αφορμή την εξομολόγηση της Γωγώς Γαρυφάλλου. Η ίδια περιέγραψε ένα σκηνικό που εκτυλίχθηκε σε παιδική χαρά και το οποίο την εξόργισε.

Advertisement

«Εμένα μου έχει τύχει στην Τήνο αυτό. Τελικά όλοι οι γονείς έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια γεγονότα. Είναι τραγικό, δεν ξέρω αν μπορώ να το αναφέρω στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη στον αέρα του ΟΡΕΝ.

«Είμαι έξω από την παιδική χαρά και να τρέχω σαν λυσσασμένη να προλάβω να πάρω το παιδί μου από τα χέρια ενός λίγο μεγαλύτερου παιδιού, που πιάνει την μπάλα και του την σκάει. Το τι λέξεις έβγαλε το στόμα του μπροστά στο παιδί μου! Το λέω τώρα και θέλω να βάλω τα κλάματα από τα νεύρα», περιέγραψε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Advertisement

«Είπε λέξεις που εγώ δεν τις έχω ακούσει από ενήλικα. Βρισιές! Τη μαμά του δεν την βρήκαμε ποτέ, ήρθε ένας μπαμπάς, γιατί τον ειδοποίησε κάποιος άλλος. Εγώ κρατούσα εκεί το παιδάκι μέχρι να έρθει κάποιος γονέας», συνέχισε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Εννοείται ότι φτάσαμε και πιο ψηλά, να μην το συζητήσουμε», κατέληξε η τραγουδίστρια, ενώ λίγο νωρίτερα και η Φελίσια Τσαλαπάτη είχε αφηγηθεί ένα παρόμοιο περιστατικό βίας που έτυχε στο παιδί της και στο οποίο ήταν παρούσα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement