Φαίη Σκορδά για ΑΝΤ1: «Δεν θα ξεχάσω το δελτίο τύπου όταν έφυγα»

Μία αναφορά που κανείς δεν περίμενε έκανε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της σήμερα στον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 με αφορμή την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star.

Advertisement

«Όλες αυτές οι συνθήκες για μένα είναι πολύ αγχώδεις και για εμένα το πιο σημαντικό είναι το πώς φεύγεις, όχι το πώς πας κάπου. Και δείχνει και πολλά και για τις δύο πλευρές, όχι μόνο για τους παρουσιαστές αλλά και για τα κανάλια», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Δεν θα ξεχάσω ότι παρότι έφυγα από τον ΑΝΤ1, έβγαλαν για εμένα ένα πολύ ωραίο δελτίο Τύπου. Το κρατάω μέσα στην καρδιά μου και ακόμα και αυτό που είναι ένα χαρτί με πέντε λέξεις, το εκτιμώ πολύ και εκτιμώ και τους ανθρώπους εκεί γιατί θεωρώ ότι μου φέρθηκαν σωστά, δηλαδή με αξιοπρέπεια. Γι’ αυτό λέω και για τις δύο πλευρές. Τιμάνε έναν άνθρωπο. Τιμάει τα 10 χρόνια συνεργασίας. Έβγαλαν ένα δελτίο Τύπου και γι’ αυτό δεν θα συνεχίσω να λέω και ευχαριστώ γι’ αυτή την συνεργασία. Το λέω τιμητικά υπέρ ενός καναλιού, δεν το λέω για μένα», σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement