Φωτεινή Μπαξεβάνη Vs Δώρα Χρυσικού: Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές οι δύο ηθοποιοί – Η μήνυση και ο Γιώργος Κιμούλης

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην Δώρα Χρυσικού θα καταθέσει η Φωτεινή Μπαξεβάνη στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και τους τρεις συνεργάτες του, Δώρα Χρυσικού, Νίκο Ψαρρά και Ζέτα Δούκα.

Advertisement

Η ηθοποιός, που είχε λάβει μήνυση πριν από 6 μήνες για ψευδή κατάθεση στο ΣΕΗ το 2020, προχωρά τώρα η ίδια σε μήνυση κατά της Δώρας Χρυσικού.

Το θέμα προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αφορά στην περίοδο της συνεργασίας μεταξύ του Γιώργου Κιμούλη και της Φωτεινής Μπαξεβάνη το 2020, όταν επισκέφτηκαν την Ιθάκη ως συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό έργο “Το Παγκάκι” και εκεί είχε βρεθεί και η Δώρα Χρυσικού.

Advertisement

Όλα ξεκίνησαν όταν η Δώρα Χρυσικού ανέφερε πως φοβόταν να συναντήσει ξανά τον Γιώργο Κιμούλη, μετά την καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά. Η Φωτεινή Μπαξεβάνη κατέθεσε στο ΣΕΗ πως η ηθοποιός όχι μόνο δεν φοβάται να βρεθεί μαζί του αλλά μάλιστα συμμετείχε σε δείπνο μαζί του στο νησί.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

«Η Δώρα Χρυσικού αναφέρει ψευδέστατα ότι ουδέποτε προσήλθε στο δείπνο μετά το τέλος της παράστασης. Στο δείπνο αυτό η ίδια προσήλθε έκατσε για περίπου 20 λεπτά, αλλά δεν έφαγε γιατί είπε ότι υπέφερε από ηλίαση», ανέφερε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε η δικηγόρος της Φωτεινής Μπαξεβάνη

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement