Φώτης Σεργουλόπουλος: Οι Έλληνες πρέπει να αποβάλουν το αίσθημα κατωτερότητας

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάθε φορά που μιλάει οι δηλώσεις του προκαλούν σχολιασμό και πάντα κρύβουν τις αλήθειες που κάποιο διστάζουν να πουν. 

Advertisement

Καλεσμένος στην εκπομπή  «Πάμε Δανάη» μίλησε για όσα συμβαίνουν στο χώρο αλλά και για την μεγάλη του αδυναμία που είναι ο γιος του.

«Έχω σπουδάσει ηθοποιός. Είμαι μέλος στο σωματείων Ελλήνων ηθοποιών από το 1983. Δεν θέλω να συζητάω για όλα αυτά που συνέβησαν στο θέατρο. Εγώ αγαπώ την αλήθεια, οπότε νομίζω πως όταν λάμπει η αλήθεια είναι για καλό. Πάντα ζούσα ελεύθερα, πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε καμία αναστολή στο να μιλήσει και να αποκαλυφθεί. Άρεσε όταν έκανα πρωινό με τη Μαρία που δεν είχαμε πρόβλημα να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε, ήταν σαν ριάλιτι. Στα παιδιά απαντάς ότι ρωτάνε, δεν χρειάζεται παραπάνω πληροφορία. Απαντάω με αλήθεια και πραγματικότητα. Προχθές ο γιος μου με ρώτησε τι είναι ο ρατσισμός. Του απάντησα ότι ρατσιστής είναι ένας κακός άνθρωπος, ο οποίος δεν αναγνωρίζει την ελευθερία του άλλου. Ο Γιώργος έχει μάθει να αγαπάει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκείας ή χρώματος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πήγαν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα. Είχα μια ζωή γεμάτη, έγινα πατέρας. Οι Έλληνες πρέπει να αποβάλλουν το αίσθημα κατωτερότητας  που μπορεί να έχουν ότι η Ευρώπη τα κάνει καλύτερα. Οι Έλληνες έχουμε τη δική μας δύναμη. Πιστεύω ότι πάντα αγαπούσαμε τους ανθρώπους. Μου αρέσει αυτό που κάνω στο Youtube, θα μπορούσα να το κάνω και στην τηλεόραση. Δεν πέρασα δύσκολα στην τηλεόραση. Περνάς δύσκολα αν πιστεύεις πως η θέση που έχεις είναι σημαντική για την προσωπικότητά σου, αν το έχεις λίγο γραμμένο είναι όλα καλά».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement