«Game Of Chefs»: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

To «Game Of Chefs», ο πιο ανατρεπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έριξε χθες, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, αυλαία με τον μεγάλο τελικό, που ανάδειξε νικητή τον Αλέξανδρο Καρακατσάνη.

Advertisement

Μέσα από μια σκληρή μαγειρική διαδρομή, με πολλές προκλήσεις, ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα, κερδίζοντας τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ! Με το ταλέντο, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και το πάθος του, διεκδίκησε τη νίκη και κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο του στόχο.

Η τελευταία μάχη του «Game Of Chefs» εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι και έγινε παρουσία των συγγενών των φιναλίστ, αλλά και όλων των παικτών που πήραν μέρος στον διαγωνισμό.

Advertisement

Δίπλα στους 3 φιναλίστ ήταν και οι τρεις καταξιωμένοι σεφ, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, που καθ’ όλη τη διάρκεια του «Game of Chefs» μοιράστηκαν με όλους τους διαγωνιζόμενους τη γνώση, την τεχνική, την εμπειρία, την αισθητική, τη διάθεσή τους για πειραματισμό και καινοτομία, αλλά και όλα όσα τους οδήγησαν στην κορυφή της γαστρονομίας.

14 γευσιγνώστες, που είναι διακεκριμένοι σεφ, σομελιέ, δημοσιογράφοι, κριτικοί εστιατορίων και food bloggers, δοκίμασαν τα πιάτα και έδωσαν τη βαθμολογία που ανέδειξε, τελικά, τον μεγάλο νικητή.

Advertisement

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε το όνομα του νικητή, σηκώνοντας την καμπάνα, και έδωσε το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement