Γιάννης Στάνκογλου: «O πραγματικός φίλος δεν έχει φύλο. Νιώθω πολύ ερωτευμένος με τους κολλητούς μου…»

Στην πρωινή εκπομπή του Mega «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Advertisement

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο «Νησί», στα παιδιά του, τη σχέση του με τους φίλους του, αλλά και στο bullying που έχει δεχτεί.

Όλα όσα είπε:

Advertisement

«Με εκνευρίζει και μπορεί να σταματήσω παράσταση αν κάποιος βιντεοσκοπεί. Από “Το Νησί” θυμάμαι όσα έχουν συμβεί, τα γλέντια, την Κρήτη που έχει αυτήν την ενέργεια και τους ανθρώπους. Είδα την κόρη μου στη “Μήδεια”, δε γινόταν να μην της πω μπράβο, με συγκίνησε. Απλά δοκιμάζει, αν μου πει ότι θα ασχοληθεί δε θα της πω να μην το κάνει.

Βλέποντας την κόρη μου να παίζει στο θέατρο, με έχει ξεπεράσει. Είμαι υπερήφανος πατέρας, είμαι εκεί για τα παιδιά μου και προσπαθώ να κάνω αυτό που πρέπει ουσιαστικά. Νομίζω ότι κάτι έχω κάνει, και αν μπορώ να υπερηφανευτώ για ένα πράγμα νομίζω ότι αυτό είναι ότι είμαι καλός πατέρας», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Advertisement

Για τη φιλία ο ηθοποιός είπε: «η πραγματική φιλία δεν έχει μέσα τον έρωτα; Πιστεύω ότι τον έχει πάρα πολύ. Ο πραγματικός φίλος δεν έχει φύλο. Νιώθω πολύ ερωτευμένος με τους κολλητούς μου. Νοιάζομαι για αυτούς, μοιραζόμαστε το όταν είναι καλά ή δεν είναι».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement