Γιάννης Βαρδής: «O πατέρας μου ήθελε να φύγει πολύ νωρίτερα από τη στιγμή που έφυγε»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Advertisement

O τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον αείμνηστο πατέρα του και αναφέρθηκε στις τελευταίες του στιγμές. Ακόμη στάθηκε στην ψυχολογία του πατέρα του τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

«Το να είμαι γιος ενός τόσο μεγάλου καλλιτέχνη, θεωρώ πως είναι πλεονέκτημα στη δική μου περίπτωση. Ακόμα κι αν ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική, έπρεπε να χτυπήσω πολλές πόρτες. Ο πατέρας μου μου τις άνοιξε όλες και με πήρε στην εταιρεία», είπε αρχικά για την είσοδό του στη μουσική βιομηχανία.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, μίλησε για την απώλειά του και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, λίγο πριν το τέλος του.

Advertisement

«Ήταν πολύ δύσκολο το τέλος του πατέρα μου. Μετά την επέμβαση που είχαμε πάει να κάνει στη Γερμανία, οι πρώτοι μήνες ήταν καλοί. Είχε αρχίσει να δυναμώνει, να φτιάχνει η ψυχολογία του και προσπαθούσα όσο μπορώ να τον βοηθήσω. Από τον Δεκέμβριο του 2013 τα πράγματα αγρίεψαν, τον Σεπτέμβριο του 2014 έφυγε. Δεν του είχαμε πει ότι είχε βγάλει δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, ο οποίος ήταν μη εγχειρήσιμος και γι’ αυτό ήταν και μη αναστρέψιμη η ιστορία. Του είπαμε ότι υπάρχει μια μικρή λοίμωξη στο κεφάλι, αλλά νομίζω ότι ο πατέρας μου ήταν φοβερά έξυπνος και μπορούσε να καταλάβει τα πάντα. Έχω την αίσθηση ότι ήθελε να φύγει πολύ νωρίτερα από τη στιγμή που έφυγε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement