Γιάννης Βίτσας: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να παίξει μπάλα σε όλα τα στάδια…»

Στην εκπομπή Breakfast@Star και την Μαίρη Αργυριάδου μίλησε ο Γιάννης Βίτσας και αναφέρθηκε τόσο στα τηλεοπτικά πρόσωπα όσο και σε προγράμματα της μικρής οθόνης. Ο δημοσιογράφος που έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα του, σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο την τηλεοπτική πραγματικότητα.

Advertisement

«Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε ότι δεν είχε κάνει δήλωση για τις 4.000 γυναίκες. Είπε ότι τον πίεσα πάρα πολύ για να το πει κι επειδή είχα όλη τη συνέντευξη τον πήρα τηλέφωνο και του είπα θα τη βγάλω».

«Θαυμάζω την Ελένη Μενεγάκη για την ευφυία της και για το ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου τοι πρότζεκτ της. Σερβίρει κάθε μέρα το ίδιο πιάτο επί 20 χρόνια. Είναι μαγκιά της που ακόμα έχει κοινό».

Advertisement

«Δεν μου αρέσει καθόλου η κοπέλα που είναι… έλα… στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks… η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν μου αρέσει καθόλου. Μιλάει με μία σοβαρότητα, λες και αναφέρεται δεν ξέρω κι εγώ σε τι. Όχι κορίτσι μου, μιλάς σε ένα κοριτσάκι για το πώς ντύθηκε, χαλάρωσε. Την θεωρώ ουσιαστικά χωρίς τηλεοπτική ύπαρξη».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να παίξει μπάλα σε όλα τα στάδια.

Advertisement

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι μαγικός και μπορεί να παίξει μπάλα σε όλα τα στάδια. Θεωρώ πως έγινε ένας εξαιρετικά καλός δημοσιογράφος. Ο Γρηγόρης κάνει ένα βραδινό talk show που βγάζει ειδήσεις και μπορεί να κάνει από αθλητική εκπομπή μέχρι εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement