Γιώργος Καπουτζίδης: H εξομολόγηση του για τον Πάνο Νάτση 8 μήνες μετά τον θάνατό του

Στο πρωινό παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης το πρωί της Παρασκευής.

Advertisement

Ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα θεατρική του παράσταση και βεβαίως αναφέρθηκε με τα πιο συγκινητικά λόγια στον Πάνο Νάτση ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «η παράσταση μιλά και για την απώλεια και ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έζησα τα τελευταία 2 χρόνια ήταν ο θάνατος του Πάνου Νάτση. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό που έγραψα και βγήκε μέσα από την καρδιά μου».

Advertisement

Για το αν κάνει δεύτερο κύκλο για την σειρά «Σέρρες» με άλλον πρωταγωνιστή, σημείωσε: «Θα πρέπει να τα συζητήσω όλα αυτά με τους συντελεστές και με τον ΑΝΤ1+. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα σας πούμε τι έχουμε αποφασίσει. Πέρσι ήταν φοβερά δύσκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ψυχικά δεν θα το άντεχε κανένας. Θα το δούμε γιατί περάσαμε όμορφα με αυτή τη σειρά. Ο Πάνος Νάτσης θα είναι πάντοτε εκεί και θα είναι πάντα αυτή η ιστορία του ό,τι κι αν γίνει.

Μου λείπει πολύ αλλά νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνουμε. Επειδή βρεθήκαμε με τα παιδιά από το θέατρο κι είχαμε αυτή τη συζήτηση, δεν το καταλαβαίνουμε. Μιλάς ακόμη γι’ αυτόν, λες ιστορίες… Είναι ακόμα παρών για όλους μας. Δεν δυσκολεύομαι καθόλου όταν βλέπω τη σειρά, ίσα-ίσα χαίρομαι. Δυσκολεύτηκα όταν είδα το δέκατο επεισόδιο γιατί ήξερα ότι αυτό θα δω και δεν έχει άλλο»

Advertisement

Δείτε το βίντεo:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement