Γιώργος Καραμίχος: «Tα θύματα υπέφεραν και καταστράφηκαν για το υπόλοιπο της ζωής τους…»

Στο After Dark του ΣΚΑΪ και τον Θέμη Γεωργαντά μίλησε χτες βράδυ ο Γιώργος Καραμίχος. Ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τσουνάμι των καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Ο λόγος που έσκασε τώρα στον χώρο μας είναι γιατί φέτος είναι κλειστά τα θέατρα. Δεν νομίζω ότι το θέατρο βάλλεται από αυτά. Οι μεγάλες δυνάμεις δεν κινδυνεύουν από δύο σκανδαλάκια. Γιατί αυτά είναι σκανδαλάκια με πάρα πολύ άσχημες περιπτώσεις γιατί τα θύματα υπέφεραν και καταστράφηκαν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Μόνο αν κάνεις πολύ έντονη δουλειά με τον εαυτό σου μπορείς να ξεπεράσεις τέτοια τραύματα».

Advertisement

«Από κει και πέρα το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι τόσα χρόνια κατάφερναν να περνάνε αλώβητοι και να ήξεραν κάποιοι, γιατί εγώ δεν ήξερα και σοκαρίστηκα… Ήξερα κάποιες συμπεριφορές αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες»» πρόσθεσε ο ηθοποιός στη late night εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Αυτό που προσωπικά με ενόχλησε, είναι ότι κανένας δεν βγήκε υπεύθυνα είτε από την κυβέρνηση είτε από έναν δημόσιο φορέα να πει «φτάνει η έξτρα κακοποίηση». Το να βγαίνει ένας δικηγόρος και να ονοματίζει επαγγελματίες ομοφυλόφιλους… Δηλαδή τα κορίτσια που βιάστηκαν ήταν επαγγελματίες ετεροφυλόφιλοι; Θα το έλεγε αυτό το πράγμα; Και δεν βγήκε κανείς να πει ότι απαγορεύτεται το 2021 να δίνεις τίτλους σε ανθρώπινα όντα».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement