Γιώργος Λιάγκας για απόλυση Κορινθίου: «Δεν συμμετείχε σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της εκπομπής»

Στην απόλυση της Μαρίας Κορινθίου από τον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε μέσα από το Πρωινό της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας. Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία του με την ηθοποιό και αναφέρθηκε στη συμφωνία που είχε γίνει.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τα εξής:

«Το εμπορικό του ΑΝΤ1 επιλέγει μία γυναίκα, η οποία εκτιμά το κανάλι ότι μπορεί να προβάλει τα εμπορικά του σταθμού. Αυτή, λοιπόν, ήταν η συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και την Μαρία Κορινθίου. ήταν η επιλογή μιας γυναίκας η οποία μπορούσε να στηρίξει τα εμπορικά θέματα. Δεν ήταν μία γυναίκα η οποία συμμετείχε σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της εκπομπής. Δεν ήταν στις συσκέψεις η Μαρία, δεν ήταν στην διαδικασία παραγωγής ή παρουσίασης αυτής εδώ της εκπομπής και για να μην είναι άκομψο, προφανώς ήταν και δίπλα στη Λίτσα Πατέρα στα ζώδια και στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο κομμάτι της μαγειρικής».

Advertisement

«Δεν αντιλήφθηκα ποτέ ότι η Μαρία έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου, τουλάχιστον δεν μου το είπε. Δεν έχουμε διαπληκτιστεί ποτέ. Την αγαπώ την εκτιμώ και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω όπου και αν την δω. Την υποδέχτηκα με αγάπη, ποτέ δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Από εκεί και πέρα, αν μία συμφωνία μεταξύ δύο μερών, την οποία τονίζω ότι δεν έκανα εγώ, δεν πήγε καλά -μπορεί η Μαρία να αισθάνθηκε ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε, μπορεί ο ΑΝΤ1 να αισθάνθηκε ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε. Προφανώς, αντιλαμβάνομαι ότι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από δηλώσεις της Μαρίας».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement