Γιώργος Λιάγκας για Eurovision – Έξαλλος με τη Τζένη Μελιτά: “Χθες κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό!”

Στα όσα είπε η Τζένη Μελιτά για την ελληνική συμμετοχή της Eurovision, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος μίλησε τόσο για την ανακοίνωση της ΕΡΤ μετά τον αποκλεισμό όσο και για τα λεγόμενα της παρουσιάστριας σημειώνοντας πως «μας κοροϊδεύουν στα μούτρα». Και οι δύο πλευρές υποστήριξαν πως το κοινό ψήφισε τον Βίκτωρα να πάει στην Eurovision.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χθες κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό ότι το τραγούδι το επέλεξε ο κόσμος. Ντροπή! Είναι ντροπή να το λέμε. Ακούστε την κοροϊδία τη μέγιστη. Φώναξε η ΕΡΤ 70 άτομα και ψήφισαν πρώτο με τεράστια διαφορά το τραγούδι της κ. Melissa Mantzoukis και όχι το τραγούδι του κ. Βίκτωρα Βερνίκου. Άρα, ο κόσμος, που για πρώτη φορά όπως είπε η Τζένη Μελιτά ότι ψήφισε, το τραγούδι που επέλεξε ήταν της Melissa Mantzoukis.

Το κόστος της ελληνικής συμμετοχής:

Advertisement

Ορίζει η ΕΡΤ μια 7μελή επιτροπή από υπαλλήλους της, ανάμεσα στους οποίους δεν υπάρχει κάποιος μουσικός επιμελητής, κάποιος από δισκογραφική εταιρεία, κάποιος που κάνει ραδιόφωνο… Οι 7 της ΕΡΤ ψηφίζουν ένα άλλο τραγούδι και μαθαίνω ότι το τραγούδι του Βίκτωρα Βερνίκου στην επιτροπή αυτή ήρθε τελευταίο. Πάντως δεν ήρθε πρώτο.

Βγάζει η ΕΡΤ μια ανακοίνωση που λέει: «Το «What They Say» ήταν το μόνο τραγούδι από τα πέντε υποψήφια το οποίο τόσο η επιτροπή της ΕΡΤ όσο και το κοινό ψήφισαν και οι δύο στη δεύτερη θέση και έτσι, κατά συνέπεια, του έδωσαν το «διαβατήριο» να ταξιδέψει στο Λίβερπουλ». Άρα τι μας λέει η ΕΡΤ κοροϊδεύοντάς μας στα μούτρα;

Advertisement

Ότι εγώ βάζω μια επιτροπή 70 ανθρώπων που επιλέγουν με διαφορά άλλο τραγούδι, όμως εγώ βάζω εδώ άλλους 7 υπαλλήλους που ούτε αυτό βγάζουν πρώτο. επειδή όμως το βγάζουν δεύτερο, δεν επιλέγουμε αυτό που ψήφισε το κοινό πρώτο, επιλέγουμε αυτό που και οι δύο έβγαλαν δεύτερο. Και αυτό είναι επιτυχία. Και δώσαμε και 550 χιλιάρικα.

Και χθες βγήκε η κ. Μελιτά και μας είπε ότι για πρώτη φορά ψήφισε ο κόσμος. Ο κόσμος άλλο ψήφισε. Δεν μας κοροϊδεύουν στα μούτρα;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement